Verras je moeder op Moederdag…

eens met een kaartje!
          mother blanco         mother klein with foto

Het is alweer bijna zover, op zondag 11 mei 2008 is het moederdag. Traditioneel wordt deze dag gehouden op de tweede zondag van mei en staat in het teken van het verwennen van moeder.

Sceptici ‘doen niet aan moederdag’, veel te commercieel is een vaak gehoord argument. Anderen doen liever spontaan iets leuks voor hun moeder omdat het anders te geforceerd is. Maar er zijn ook mensen die op moederdag groot uitpakken en hun moeder de hele dag in het zonnetje zetten. Niet omdat het moet, maar omdat ze graag hun waardering willen laten zien.

Tot welk van de twee kampen je ook hoort: een kaartje sturen is altijd leuk, toch? Een simpel gebaar dat toch veel plezier doet. En je moeder laat weten dat je aan haar denkt. Dus heb ik een leuk ontwerp gemaakt dat je gratis kunt downloaden en via een (echte) kaarten verstuurservice kunt laten versturen. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens op Greetz! of Hallmark. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer bedrijven die deze service aanbieden.

Het eerste ontwerp is een ‘blanco’ ontwerp waaraan je jouw eigen foto toe kunt voegen. Is dit te ingewikkeld of heb je geen passende foto, dan kun je ook de tweede versie downloaden die al helemaal af is. Rest jou alleen nog maar een mooie tekst voor de binnenkant te verzinnen… Of je spiekt even op www.gedachten-gedichten.nl, daar staan heel veel mooie voorbeelden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s